SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

 

Почитувани пријатели и колеги!

И повторно пред нашиот праг е еден од највпечатливите, најубавите и омилените празници - НОВА ГОДИНА!


Овој празник секојпат доаѓа кај нас со мирис на борови иглички и мандарини, со вера во триумфот на добрата волја, со надеж за подобра иднина.


Од се срце Ви посакувам претстојната 2016 година да ги прошири хоризонтите на новите можности, да биде најплодната  и богата со креативни и професионални достигнувања.

Секогаш да Ве следи  разбирање и поддршка од колегите, верност од пријателите и љубовта од најблиските!


Ви посакувам многу здравје, среќа, и оптимизам во 2016 година!


Среќна Нова година и Честит Божиќ!


Денис Корнијенко

Генерален директор

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches