SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Честит Велигден

 

На сите вработени во Скопски Легури, на нашите соработници и сите верници од православна вероисповед им го честитам претстојниот празник Христовото Воскресение - Велигден. 

 

Овој животворен ден, денот на Христовото Воскресение ни дава надеж и верба во подобро утре и ни дава поттик за меѓусебно почитување и постигнување повисоки цели.

 

Ова е празник на зближување со семејството, празник на хармонијата, љубовта и убавите мисли. 

 

На  вработените во Скопски Легури, кои како едно големо семејство сплотено работат веќе долги години почитувајќи ги Христовите учења за пожртвуваност, добрина и праведност и кои даваат сè од себе за нашата компанија да успее, им посакувам блажени празнични денови, мир и бериќет! 

 

Со почит,

Денис Корнијенко

Генерален директор

 

 

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches