SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Ден на металурзите

 

Почитувани вработени во Скопски Легури, драги пријатели!  

Срдечно Ви го честитам нашиот професионален празник -  Денот на металурзите.   

  

Работата на металурзите, која се слави низ историјата и работната традиција, со право заслужува почит и уважување.


Металургијата влијае на работата на практично сите други индустрии, и отсекогаш била водечка гранка на економијата во секоја земја.


Напорната работа, вештината, одговорноста и посветеноста на нашите вработени кон работата
 заслужуваат  вистинско  признание и длабока почит.


Благодарение на Вашата висока професионалност, храброст и посветеност во извршувањето на сложените задачи, нашата компанија
ги усвојува најновите технологии и ги реализира инвестициските проекти.


Почитувани колеги! Искрено им посакувам на сите вработени во компанијата и нивните семејства добро здравје,  успех и  благосостојба, а исто така и просперитет на нашата компанија.

 

Генерален директор 

Денис Корнијенко 

Одлука за наградување и пофалби на вработени во Скопски Легури ДООЕЛ

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches